• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
    Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
  • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
    Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
  • Montaje si instalatii executate cu atentie.
    Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Zugraveli de calitate

Firma noastra de amenajari interioare executa zugraveli interioare si exterioare de calitate.

Zugravitul reprezinta una dintre cele mai importante operatiuni pe care trebuie sa le desfasurati cu minutiozitate atunci cand va amenajati locuinta. Chiar daca este vorba despre o constructie noua sau despre zugravirea unor pereti aflati in renovare, finisarea reprezinta punctul de reper pentru orice client iar serviciile noastre de zugravire sunt dintre cele mai eficiente. Rabdare, perseverenta, multa munca si utilizarea unor produse de calitate superioara care sa ne garanteze suprafetele optime, sunt aspecte pe care le consideram esentiale in procesul de zugravire.


Cateva sfaturi

Daca discutam despre o situatie in care se necesita schimbarea actualii zugraveli, este fundamental ca suprafata sa fie pregatita intr-o maniera optima. In aceste conditii, se recomanda inlaturarea vechiului strat de vopsea. Var, huma sau vopsea lavabila, ele trebuie indepartate in totalitate iar cea mai buna metoda este constituita de umezirea prealabila a peretilor. Odata umeziti, peretii vor fi curatati extrem de usor cu ajutorul unor unelte cat se poate de comune precum spaclul. Devreme ce curatarea s-a produs in totalitate, este necesara o reparare a zonelor afectate cu tencuiala sau adeziv. Oferim toate aceste operatiuni intr-o maniera profesionala si rapida, aplicarea gletului si a amorsei facilitand operatiunea de zugravire.

Importanta amorsei

In ceea ce priveste amorsa, ea este compusa din apa si aracet si se aplica pe perete in vederea obtinerii unei prize mult mai bune. Amorsa o aplicam cu ajutorul unei bidinele, pret de aproximativ o ora de la amorsare oferindu-le peretilor posibilitatea de absorbtie deplina a cantitatii de amorsa. Ulterior perioadei de amorsare se trece la gletuire, cea mai buna solutie fiind reprezentata de o cantitate de glet pe baza de ipsos prin care se incarca fiecare zona deficitara. De ce aplicam gletul? Pentru ca el ne permite realizarea unor straturi de aproximativ 10mm, este rezistent si ofera un finisaj cat se poate de mat. Pentru ca suprafata necesita o finisare optima, este recomandata aplicarea unui strat de glet de finisaj dar abia dupa 24 de ore de la aplicarea stratului aferent, perioada optima de uscare.

Gletul in zugravire

Stratul de glet de finisare poate fi de aproximativ 3mm, el fiind extrem de dur, rezistent la zgarieturi. Oferim solutii de finisare cu ajutorul unei panze sau hartii abrazive, totul pentru a oferi peretilor un aspect cat mai placut. Peretii gletuiti si atent finisati sunt acum pregatiti pentru zugravire, specialistii nostri oferindu-va suficient de multe solutii prin care acestia sa capete o nota aparte. Nu avem limitari in ceea ce priveste tipul de vopseluri aplicate, este indicat sa se mizeze pe parcurgerea tuturor etapelor anterior tocmai prin prisma faptului ca rezultatul final trebuie sa concorde cu investitia efectuata. Solutiile noastre de zugravire sunt puse la dispozitia locuitorilor orasului Bucuresti cat si pentru cei care au domiciliul in localitatile invecinate din judetul Ilfov.