• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
  Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
 • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
  Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
 • Montaje si instalatii executate cu atentie.
  Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Montaj rigips si parchet

Operatiunile de montaj sunt dintre cele mai delicate, ele implicand un grad sporit de implicare cat si cunostinte temeinice in vederea obtinerii unor rezultate optime. AmenajariInterior.com va pune la dispozitie solutii profesionale de montaj parchet, rigips, mocheta, lambriu, tapet, caramida de sticla sau chiar usi de interior si glafuri, fiecare serviciu oferit fiind personalizat in functie de necesitatile clientilor nostri. Principalul domeniu de activitate, daca il putem numi astfel, in ceea ce priveste montajul este cel dedicat clientilor care doresc sa opteze pentru un parchet nou sau pur si simplu sa imbunatateasca starea actuala a actualei pardoseli de acest gen.


Montaj parchet

Oferim montaj parchet oriunde in Bucuresti sau in imprejurimile capitalei, intreaga operatiune fiind standardizata pentru a va garanta o calitate ridicata. Punem pret pe fiecare detaliu iar acest aspect se reflecta in etapele pe care le parcurgem in vederea efectuarii propice a montajului de parchet. Pregatirea operatiunii este extrem de importanta si implica atat placile de parchet, car trebuie mentinute intr-un mediu optim, cat si pardoseala. Aceasta trebuie sa fie curata, uscata si perfect dreapta, turnarea unei sape autonivelante asigurandu-ne un mediu de lucru adecvat. Asezam cu mare atentie fiecare placa, o fixam astfel incat sa nu existe spatii libere si putem adopta atat o imbinare direecta, efectuata pe uscat, cat si imbinari cu ajutorul unui clei special. Ultimele linii ale montajului de parchet necesita o ajustare speciala care se face dimensional, cu ajutorul unui fierastrau. De asemenea, montam si plinta sau pragurile in vederea acoperirii tuturor rosturilor, rezultatul final fiind un montaj perfect, parchetul avand o estetica de calitate.

Montaj rigips

De asemenea, oferim montaj rigips pentru ca necesitatile dumneavoastra de izolare sau de amenajare a unor spatii noi sa fie acoperite in totalitate. De ce este recomandata utilizarea rigipsului intr-o incapere? Rigipsul reprezinta o solutie pentru oricare dintre situatiile urmatoare:

 • tencuiala faramitata, care nu permite o aderenta optima a zugravelii;
 • impartirea unui spatiu dupa propriile necesitati;
 • acoperirea oricarui obiect sau instalatie sanitara inestetica;
 • oferirea unei rezistente la umezeala sau aburi pentru peretii bailor si bucatariilor;
 • reamenajarea unui spatiu in vederea obtinerii unei incaperi moderne;
 • realizarea unor incaperi de la 0 in propria locuinta sau orice alt imobil;

De ce sa alegeti montajul unor placi de rigips? Este o operatiune rapida si nu implica costuri foarte ridicate, in acelasi timp sporindu-se metricii izolatiei termice si fonice. Mai mult de atat, recomandam montaj rigips si alte placi de natura similara pentru flexibilitatea acestora, ele fiind recomandate atat pentru a crea pereti despartitori cat si pentru a securiza actualii pereti ai unei incaperi. Serviciul nostru de montaj rigips va asigura o izolare fonica perfecta, in combinatie cu vata minerala asigurandu-va si o rezistenta termica sporita. Alegem cu grija vata minerala folosita astfel incat montajul sa beneficieze de o izolatie perfecta. Toate operatiunile aferente montajului de rigips sunt efectuate intr-o maniera profesionala si se asigura garantie pentru orice lucrare, rezultatul activitatii noastre fiind unul de calitate superioara.