• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
    Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
  • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
    Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
  • Montaje si instalatii executate cu atentie.
    Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Instalare si mentenanta aer conditionat

AmenajariInterior.com detine o divizie specializata in montajul si reparatiile pentru orice model de aer conditionat. Avem peste 300 de clienti in portofoliu iar acest detaliu poate constitui un motiv in plus pentru care ar trebui sa ne alegeti drept colaboratori de incredere in ceea ce priveste serviciile adresate aparatelor de aer conditionat si elementelor conexe. Printre proiectele dedicate aparatelor de aer conditionat se numara montajul, operatiunile de service cat si cele de mentenanta, solutiile noastre fiind recomandate atat persoanelor fizice, clienti care necesita operatiuni specifice pentru aparatura din propria locuinta, cat si firmelor sau companiilor care detin structuri mult mai avansate tehnologic sau de dimensiuni sporite, care necesita experienta si profesionalismul unor adevarati experti in acest domeniu de activitate.


Cum alegem un aparat de aer conditionat?

Se stie faptul ca un aer conditionat montat intr-o incapere ajuta la dobandirea unui anumit grad de confort, tocmai din acest motiv este esential sa cunoasteti care va sunt necesitatile cat si sa fiti la curent cu cele mai noi tehnologii de pe piata. Pe de alta parte, desi ati reusit sa alegeti un aparat de aer conditionat performant, capabil sa sustina necesitatile dintr-o incapere, cel putin la fel de important este sa va axati pe servicii conexe de calitate iar echipa noastra va poate ajuta cu solutiile potrivite. Fie ca este vorba despre montajul aparatului de aer conditionat, fie ca este vorba despre setarile si mentenanta acestui aparat, va garantam servicii profesionale si va asiguram de tot profesionalismul si toata experienta pe care o detinem.

In conformitate cu cerintele inaintate de client, asiguram montaj pentru orice tip de aparat de aer conditionat, indiferent de model, capacitate, dimensiuni sau specificatii tehnice. Deplasam la fata locului o echipa de tehnicieni frigotehnisti, va punem la dispozitie cele mai performante aparate de masurare a diversilor parametri atat de importanti in momentul montajului si alegem de fiecare data solutiile potrivite necesitatilor dumneavoastra.

Ce modele de aer conditionat montam?

Putem spune ca am ajuns la o experienta in care modelul sau producatorul aparatului de aer conditionat nu mai reprezinta un impediment in derularea activitatii noastre de montaj. Astfel, fie ca este vorba despre modele de uz casnic, fie ca discutam despre ansamble dedicate uzului industrial, va propunem de fiecare data un serviciu de montaj profesional. Analizam in cele mai mici detalii cerintele dumneavoastra, realizam un plan de instalare in conformitate cu spatiul in care se doreste montajul aparatului de aer conditionat si facem setarile precum si probele de rigoare pentru ca ansamblul sa functioneze la parametri optimi inca din prima clipa de utilizare.