• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
    Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
  • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
    Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
  • Montaje si instalatii executate cu atentie.
    Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Montaje si realizari instalatii electrice

Operatiunile care implica anumite cunostinte tehnice avansate trebuie sa fie efectuate cu profesionalism si dedicare de catre o echipa de tehnicieni specializati, buni cunoscatori ai acestui domeniu de activitate, unde experienta variata se impleteste cu succesiunea unor proiecte. Acestea s-au dovedit multumitoare pentru clienti, dar si componente importante in consolidarea evolutiei serviciilor prestate. Popularitatea firmei noastre in acest sector se datoreaza faptului ca intotdeauna am raspuns cu devotament cerintelor financiare particulare, oferind alternative optime pentru orice tip de buget disponibil. Configurarea unor proiecte cu o nota pregnanta de individualism reprezinta singura maniera prin care ne putem demonstra profesionalismul si dorinta de a multumi clientul in cele mai mici detalii.

Proiectarea instalatiilor electrice reprezinta un serviciu caruia nu i se poate stabili un pret fix, in timpul fiecarei proceduri intalnindu-se variate dificultati de montare, care pot genera costuri suplimentare. Echipa noastra de electricieni este compusa din cadre specializate, care de-a lungul timpului s-au remarcat in proiecte cu un grad sporit de dificultate, de fiecare data incercand sa ofere cel mai bun raport calitate - pret. Serviciile companiei noastre sunt intr-o constanta expansiune, activitatea noastra raportandu-se initial la proiecte de dimensiuni mici de instalatii electrice, pentru ca in final sa ajungem sa prestam servicii complexe, destinate atat mediului interior, cat si celui exterior: impamantare sau paratrasnet.


Alimentare electrica pentru consumatori diversi

Montarea conductorilor electrici se poate realiza la adancime sau aparent, majoritatea avand sectiuni diversificate ca dimensiuni. Consumatorii functioneaza corespunzator doar daca sunt alimentati electric, fiind esentiali pentru anumite domenii de activitate: echipamentele medicale, diversele tablouri incarcate electric sau alte utilaje.

Instalatii de impamantare

Aceasta categorie de instalatii aduce in prim plan un ansamblu realizat dintr-un numar variabil de electrozi montati in pamant prin intermediul unor conductoare. Functia principala a acestor structuri complexe este reprezentata de dirijarea curentilor de provenienta atmosferica sau a celor care se datoreaza unor defectiuni la nivelul izolatiilor.

Instalatii de paratrasnet

Va oferim solutii ingenioase de protectie impotriva intemperiilor exterioare ( trasnetul), majoritatea ansamblurilor fiind constituite din trei componente principale: un captator configurat dintr-o textura materiala speciala, cu proprietati conductoare, o priza si liantul structurii, nimic altceva decat un conducator de legatura.

Montajul instalatiilor de iluminat

Instalatiile de iluminat sunt destinate in egala masura mediului interior, cat si celui exterior. Regulile de montaj sunt stricte, dupa cum urmeaza: executarea aparenta in cladiri industriale si procedura de ingropare pentru locuintele personale, sau salile de birouri. Componentele principale din ansamblurile de iluminat sunt prizele, tuburile protectoare, corpurile iluminatoare si alte accesorii complementare.