• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
    Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
  • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
    Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
  • Montaje si instalatii executate cu atentie.
    Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Realizari si montaje instalatii termice

Echipa AmenajariInterior.com realizeaza instalatii termice pentru orice tip de spatiu.

Segmentul instalatiilor termice reprezinta o gama privilegiata de servicii pe care le oferim clientilor nostri, recomandarile pozitive fiind aspectul care ne propulseaza in topul celor mai apreciate firme de instalatii din Bucuresti si zonele limitrofe capitalei. Echipa noastra de profesionisti dispune de certificarile necesare in acest domeniu de activitate , motiv pentru care realizam constant proiecte ample de instalatii termice, ce vizeaza in egala masura spatiile publice si locuintele personale. Ceea ce primeaza pentru specialistii nostri este calitatea lucrarilor efectuate, in detrimentul numarului de proiecte semnate. In final, multumirea clientilor reprezinta obiectivul principal pe care am incercat sa il indeplinim de-a lungul timpului prin ridicarea standardelor calitative. Prestam servicii de instalatii termice la cel mai inalt nivel, dovada fiind echipamentelede ultima generatie pe care le utilizam la fiecare lucrare efectuata.

Pornind de la instalatiile termice simple, specifice montajului centralelor de incalzire, pana la practici tehnologice moderne, precum instalatiile de incalzire prin pardoseala sau cele cu pompe, diversitatea lucrarilor reprezinta unul dintre avantajele oferite de echipa noastra, provenit din dorinta de a raspunde afirmativ tuturor cerintelor potentialilor clienti. Chiar daca procedura de instalare a centralelor termice a devenit o actiune tehnica uzuala, devine esential sa se pastreze acceasi atentie orientata asurpa detaliilor, deoarece orice lacuna poate influenta negativ functionarea acestui echipament de incalzire. Suntem constienti de faptul ca sunteti in cautarea unui echilibru intre calitate si pret, iar noi va generam solutii financiare optime, astfel incat investitiile primare in sistemele de incalzire sa se dovedeasca fiabile pentru nevoile dumneavoastra.


Instalatii centrale termice

In realizarea instalatiilor termice se utilizeaza combustibili variati, dintre care se evidentiaza gazul metan, lemnele sau paletii, precum si inlocuitori mai ieftini: GPL, CLV. Detinem autorizatiile necesare pentru montajul profesional al centralelor sau al altor sisteme de incalzire: modelele murale cu puteri si capacitati mari, bateriile ce functioneaza in regim de cascada, sau sistemele complexe de incalzire prin pardoseala.

Instalatii pompe de caldura

Oferim clientilor nostri optiunea de a miza pentru pompe de caldura calitative, acestea utilizand in functionarea lor resurse energetice secundare. Modelele de pompe care extrag caldura din mediul exterior sunt alegeri accesibile pentru orice tip de buget, alaturi de variantele care transfera impulsuri termice rezervoarelor ce sustin cantitati semnificative de apa.

Instalatii radiatoare

Structurile materiale din care pot fi confectionate corpurile de incalzire sunt foarte variate, cele mai cunoscute fiind cele realizate din otel rezistent, fonta durabila sau aluminiu estetic. Incalzirea este statica in cazul radiatoarelor, in timp ce miscarile mecanice sunt definitorii pentru incalzirea dinamica, observata la functionarea aerotermelor sau a ventilatoarelor cu baterii.