Realizam izolatiui interioare si exterioare cu orice tip de material.
De ce sa alegeti izolarea peretilor cu polistiren sau oricare alta forma de izolatie? Pentru ca principalul scop al izolatiei termice este acela de a asigura un confort termic sporit, atat in perioada sezonului cald, cand se necesita operatiuni de racire a imobilului, cat mai ales iarna, perioada in care este necesar sa apelati la surse de incalzire pentru a asigura o temperatura optima. Izolatia termica nu face nimic altceva decat sa minimizeze costurile, peretii, podelele, puntile termice sau acoperisul fiind zonele cele mai expuse ale unui imobil, conectorii cu mediul inconjurator prin care se pierde un procent ridicat de caldura.
Prin intermediul izolatiei termice nu faceti nimic altceva decat sa aduceti imobilul la un standard termic optim, in acest mod reducand in mod evident consumul de energie alocat incalzirii sau racirii. Oferim izolatii termice profesionale, cea mai popuara fiind cea prin exterior, eficienta ei fiind una sporita. Se elimina intreruperile izolatorii si se limiteaza orice transfer de natura termica, in acest mod crescand in mod considerabil confortul termic pe timp de vara dar mai ales iarna. Putem spune ca o cladire a carei izolatii este una de calitate poate avea un consum energetic cu pana la 80% mai scazut, totodata intrand in ecuatie si o functionare mult mai ecologica datorita absentei emisiilor de gaze din cele doua anotimpuri principale.
Intr-o prima faza se va pregati suprafata, peretele necesitand o indepartare optima a prafului. Se spala cu un jet de apa sub presiune, se lasa la uscat si se aplica un grund care ajuta la conectarea facila a mortarului precum si la pastrarea la o umidititate optima a acestuia in momentul fixarii. Dupa ce peretii au fost pregatiti, asiguram o aplicare optima a mortarului pe placile de polistiren. Se respecta cantitatile de mortar iar aplicarea acestuia sub forma unor benzi alaturi de gramezile de mortar din centrul placilor ajuta la fixarea ideala a placii de perete.
Devreme ce mortarul a fost aplicat pe placile de polistiren, in continuarea lucrarii de montaj izolatie termica se va apela la o pozitionare ideala. Pornind de la baza peretului, se aseaza, una langa cealalta, plactile de polistiren, ulterior fixandu-se cu ajutorul diblurilor. De precizat este ca montajul placilor de polistiren cu ajutorul diblurilor trebuie sa se faca fara ca diblurile sa iasa in exterior. Odata pozitionate si fixate, placile de polistiren necesita un nou strat de mortar care poarta numele de mortar de fixare. Aplicam mortar de fixare de cea mai buna calitate, acesta ajutandu-ne sa utilizam plasa de fixare de dimensiuni variabile.
In urma aplicarii mortarului se va opera plasa de fixare care necesita o priza in zona superioara a peretului si o derulare pana in zona inferioara, chiar pana la soclu. Dupa fixarea plasei de armare se aplica un nou strat de mortar prin intermediul caruia se tinteste acoperirea in totalitate a suprafetei. Avand o grosime de 3 pana la 5 mm, stratul de mortar aplicat trebuie sa acopere plasa de la un capat la celalalt si necesita o finisare pentru ca peretele sa poata dobandi o finete desavarsita. Totodata, acolo unde exista colturi exterioare, asa cum se intampla in zonele de imbinare ale cladirilor, este necesara montarea unor coltare din metal care vor proteja zona de socuri mecanice.
In partea finala a operatiunii de montaj instalatie termic de tip polistiren, specialistii nostri va ofera si netezirea suprafetei, aplicarea stratului protector urmata de o finisare profesionala garantandu-va un nivel ridicat al lucrarii. Se netezeste mortarul inainte de uscare pentru o mai buna finisare, cele mai bune elemente fiind drisca cu burete sau buretele din polistiren. Se indeparteaza imperfectiunile provocate de aplicarea ultimului strat protector si, totodata, vi se ofera prilejul sa optati pentru o vopsire sau aplicare a vopselurilor decorative.