• Amenajari interioare de calitate la cele mai mici preturi.
    Calitatea si atentia la detalii reprezinta cartea noastra de vizita.
  • Renovarile interioare si exterioare ne reprezinta.
    Portofoliul mare de clienti multumiti denota seriozitatea echipelor noastre.
  • Montaje si instalatii executate cu atentie.
    Fie ca doriti sa montati o centrala termica sau mobila, noi suntem solutia ideala.

Instalatii sanitare si montaje

Aveti nevoie de instalatii pentru obiecte sanitare?

Necesitati interventia unui specialist in instalatii sanitare pe raza municipiului Bucuresti sau intr-o zone invecinata? Alegeti cu incredere echipa AmenajariInterior.com, adevarati specialisti in ceea ce priveste lucrarile de amenajari interioare sau exterioare. Va punem la dispozitie solutii complete pentru casa, biroul sau orice alt spatiu de mici sau mari dimensiuni, in ceea ce priveste instalatiile sanitare avand capacitatea de a va oferi atat montaj cat si proiectare sau reparatii cu adevarat profesionale. Ne bazam pe o lista vasta de clienti, persoane fizice sau juridice care s-au declarat incantate sa colaboreze alaturi de noi si ne recomanda constant in vederea oferirii unor servicii complete privind instalatiile sanitare si nu numai.

Ne adresam clientilor de tip persoana fizica dar si firmelor sau companiilor din Bucuresti si judetul Ilfov, serviciile noastre devenind solutii optime pentru case, blocuri, apartamente, birouri, sedii de firme, companii mici sau medii cat si institutii sau intreprinderi de dimensiuni sporite. Ne-am valorificat experienta si dorinta de cunoastere prin intermediul colaborarilor derulate de-a lungul timpului, abordarea fiecarei solicitari cu maxima seriozitate ajutandu-ne sa capatam un renume important la nivel local. Fie ca este vorba despre o solicitare de montaj, de reparare sau de proiectare a unei instalatii sanitare complete, raspundem cu promptitudine si reusim sa ne deplasam in timp util in orice locatie pentru a efectua analizele de rigoare si pentru a implementa masurile asupra carora convenim cu beneficiarul.

De ce sa ne alegeti pe noi ca si colaboratori in privinta serviciilor destinate oricarui tip de instalatii sanitare? Pentru ca va ajutam sa puneti la punct un sistem complet, astfel ca locuinta sau biroul vostru vor capata o utilitate desavarsita prin implementarea celor mai bune solutii. Oferim solutii complete pentru exterior sau pentru interior, printre cele mai frecvente solicitari numarandu-se montajul diverselor piese pentru circuitul bailor si al bucatariilor, intreaga strategie prinvind instalatia sanitara a locuintei dumneavoastra fiind implementata de profesionisti in domeniu.


Instalatii sanitare de apa

In functie de tipul imobilului, reusim sa implementam solutii complete privind alimentarea cu apa menajera.

Instalatii de canalizare

Pentru a elimina apa menajera intr-un sistem de canalizare omologat, va implementam solutii performante prin care intreaga operatiune sa fie cat mai putin sesizabila.

Sisteme de drenaj

Preluam apa care ia contact cu peretii si acoperisul, o indepartam cu ajutorul unui sistem de drenaj si reusim sa oferim sisteme de scurgere performante indiferent de sezon.

Alimentare cu apa pentru bai/bucatarii

Uitati de problema alimentarii cu apa pentru baile si bucataria locuinte voastre, acum aveti la indemana serviciile unor specialisti in instalatii sanitare Bucuresti si Ilfov capabili sa va ofere solutii complete de alimentare si evacuare. Montaj profesional de chiuvete, vase toaleta, cadite de dus, cazi de baie, jacuzzi, rezervoare si alte elemente de natura sanitara.

Montaj boilere/centrale termice

Problema apei calde trebuie eliminata cat mai repede cu putinta, acum avand posibilitatea de a miza pe boilere electrice sau centrale performante capabile sa va garanteze apa la temperaturi optime indiferent de sezon.